Flamenca arrangerar: Temaklasser tre söndagar i april

TEMAKLASSER i april:
Flamencoposer

Flamencodansen är känd för sina kraftulla, plötsliga och effektfulla slutposer som används både i remates och i cierres. Trots att vi fryser i en fast position pågår ett tungt fysiskt arbete för att upprätthålla spänningen och rörelsen i det stillastående. Under den här klassen jobbar vi med att finslipa varje muskel samt hitta dynamiken både i klassiska och mer moderna poser. Räkna med mycket statisk styrketräning och balans på yogainspirerat vis. Men också övning i att blixtsnabbt hitta in i posen, både från dans, stillastående och andra poser.

Varje kropp är unik och personlig, med sina för- och nackdelar. Du kommer att få mycket individuell coachning i hur just DU ska arbeta för att på sekunden korrigera de utmaningar som din kropp ger dig.

Vi börjar med kort uppvärmning och ger oss sedan hän både flamencons mest klassiska poser och de senaste, coola varianterna inspirerat av de främsta nutida artisterna inom flamencon. Klassen är uppbyggd så att du som tränat länge får större utmaning och du som tränat kortare tid får öva på att få in grunderna i ryggmärgen.

Pris: per gång 150 kr
Alla tre gångerna: 400 kr

Datum: 11, 18, 25 april
Tid: 18.15 - 19.15
Plats: Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6, Gamla stan
Anmälan: info(at)flamenca.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback